Законна далавера! Партия “Либерали” към бившия кмет на Перник Андрей Андреев прилапва имот на “Еврофутбол”, на топ място срещу хотел „Струма“, уж за партиен офис, но почва да прибира апетитна пачка по схемата: Нисък наем на Общината, тлъст за нас!

Партия “Либерали” е поискала, чрез представителя си Стоян Стоянов да се нанесе в апетитния общински имот на ул. “Петко Каравелов” 2 в центъра на Перник, където в момента се помещава “Еврофутбол”.

Основанието на партията е, че е излъчила общински съветник от групата на “Нашия град” на екс кмета на Перник, сега общински съветник Андрей Андреев.

Схемата е добре позната, изключително неморална, но законна. На партиите им се полагат терени за свои офиси, които те вземат, но преотдават под наем на търговци и така прибират наема. Партията заплаща символичен наем на общината, а прибира тлъстата пачка от наема на търговеца – тук най-вероятно ще продължи да бъде представителя на “Еврофутбол”.

Така в Перник на политически партии се водят магазини за дрехи и обувки, пицарии, козметични салони, а общинската хазна…празна.

Be the first to comment

Leave a Reply