Красиви ангели от Перник стартираха кампания: Подари абитуриентската си рокля или костюм

Красивите момичета от “Beauty Angels” отново стартират кампанията -„Ако си дал- не си живял напразно“. Кампанията помага на деца в неравностойно положение. Деца, които нямат възможност да имат роклята или костюма на мечтите си. „Непотребното за нас е необходимост за друг. Подарете абитуриентската си рокля или костюм на дете в неравностойно положение.Сбъднете една мечта! С ваша помощ миналата година успяхме да помогнем на над 500 зрелостници от цялата страна!!! Благодарим на всички, които повярваха в нас!Сигурни сме, че и сега ще успеем.” – призовават девойките.

Инициативата на модна къща “Beauty Angels” е подкрепена и работи съвместно с Област Перник, областния управител в лицето на д-р. Алексадър Александров ,директорите на Отдел закрила на детето- г-жа Румяна Герова и Социални грижи- г-жа Ивайла Касърова за Област Перник, Женска Организация ГЕРБ.

Ако искате да помогнете изпратете вашите пратки на адрес:чрез куриерска фирма ”Speedy” за гр. Перник,ул. „Св. Св. Кирил и Методий 23“ (офисът в сградата на „Елена Георгиева“), до Мария Феодорова или Катрин Богданова, телефони за връзка-0877889001; 0899878895.
Набиранията на средства стартират от 09.02.2016 г. и ще продължат до 09.03.2016 г.