Шампионка по таекуондо подарява балната си рокля, перничани предлагат колите си за Бала

С настъпването на времето за абитуриентски балове и тази година перничани са съпричастни и предлагат да зарадват момчета и момичета, които нямат възможност да си позволят бляскавите тоалети и коли на своите съученици.

Абитуриентският бал е радост за всички, но в последните години за съжаление се превърна в надпревара за показност на стандарт на живот, често граничещ на звзеди от Холивуд, а за да „не се изложат“ в напудреното събитие, много семейства с по-скромни възможности теглят и кредити, за да дадат на детето си това, което няма. Да не говорим за деца, които дори нямат родители…

Перничани обаче отдавна са доказали, че са съпричастни с празника на младите хора и с желаниеп редлагат да ги зарадват.

„Баловете наближават . Предлагам колата си да возя абитуриент, чието семейство е в неравностойно положение и не може да си позволи да наеме кола за един от важните дни на един младеж в живота му!
Ще се радвам да помогна на някой в нужда, става дума за територията на Перник.
Гориво и всичко е за моя сметка!
Моля с мен да се свържат само хора, които наистина имат нужда !“

Това пише в социалната мрежа перничанката Деница Димитрова. А колата е сребриста КИА

„По случай предстоящите абитуриентски балове бих искал да зарадвам някого в нужда като го придружа с моята кола всичко е на мой разноски не е някаква лъскава кола но мисля че ще зарадвам някого в нужда.За повече информация може да ми пишете на лично.Ще се радвам на съдействие!“, пише Даниел Георгиев с неговия Форд Фиеста.

Шампионка по таекуондо пък предлага да подари балната си рокля:

Здравейте! Бих желала да подаря роклята си на момиче, което няма възможност да си позволи такава. Единственото ми условие е след като роклята бъде използвана, да бъде подарена отново на следваща абитуриентка, която също е в нужда. За повече информация като размер или други въпроси може да се обърнете към мен на лично съобщение. Моля ви да споделите поста ми, за да достигне до повече хора. Благодаря! , пише Alexandra Dimitrova

Пами Г. също предлага да подари роклята си от бала
 А Жаклин Димитрова подарява обувките си от бала:
„Тъй като предстоят абитуриентски балове!
ПОДАРЯВАМ
Искам да зарадвам някоя девойка, обувала съм и двата чифта само веднъж на изпращането от училище и на бала в хотел струма.
И двата чифта са номер 36.“

Коментари

коментара