Антония от Перник: От Мис Крокодил до Мисис Сексапил

Антония Петрова от град Перник стана национално известна през 2009 година, когато се превърна в най-скандалната миска, спечелила конкурса Мис България.

Антония бе оценена от журито като достойна да носи короната, но маса народ повярва на очите си и бе убеден, че перничанката със силиконов бюст е нагласена за победителка и че е имало много по-красиви и естествени момичета от нея. Дори се стигна дотам Антония да бъде наречена Мис Крокодил.

Въпреки злощастния си медиен старт, Антония успя да осребри успеха си, а подигравките да обърне в своя полза.

Въпреки драмите й с предишния съпруг, които станаха достояние на цяла България, Петрова най-после намери семейно щастие и не спря да обикаля света дори и по време на пандемия.

Оказва се, че не младостта, а щастието и любовта са това, което те прави красив. (И парите, де).

11 години след като спечели короната, след два брака и едно дете, Антония Петрова изглежда по-сияеща и красива отпреди – когато бе обявена за най-красивата жена в България.


Бившата миска постоянно качва снимки от почивките си в социалната мрежа и демонстрира лукс и щастие, напук на всичките й „доброжелатели“, които започват с: „ма какво ни занимавате с тая“, и продължават да четат и да скролват снимките й.

За тяхна радост ще кажем, че ни прави впечатление, как наперената мама Антония доста често си хлътва коремчето за снимка (за разлика от нейния съпруг ;)).

И не можем да се отървем от усещането, че малко си е наляла бузките, за да изглежда по-млада.


Но с „хейта“ сме дотук. Няма да си кривим душата: Антония изглежда страхотно за годините си и има с какво да се фука….от Малдивите.

Коментари

коментара