ЧЕЗ Електро подарява по една сметка за ток всяка седмица до края на Май

Всеки битов клиент, заявил електронна фактура до 31 май 2021 г. може да спечели една от 13 безплатни сметки, смарт часовник, телефон, таблет или кафеавтомат

До 31 май 2021 г., всеки битов клиент на „ЧЕЗ Електро България“ АД, който се регистрира за електронна фактура, участва в стартиралата на 1 март кампания „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“.

В кампанията могат да участват битови клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които не са регистрирани за е-фактура.
Регистрация за безплатната услуга може да се направи онлайн на cez.bg, в Център за обслужване на клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД или в каса на Изипей. Необходимо е да се представят клиентски номер и актуален имейл адрес.
Наградите са 13 безплатни сметки за електроенергия, които „ЧЕЗ Електро България“ АД ще подари на 13 участници, отговарящи на условията. Печелившият ще бъде обявяван всеки петък през посочения период. При всяко теглене ще бъде избиран по един битов клиент, който ще получи като награда стойността на последно платената от него фактура за електроенергия.

Четирима късметлии, заявили електронна фактура в периода на кампанията, ще спечелят една от четирите големи награди – смарт часовник, телефон, таблет, кафеавтомат.

Тегленето на големите награди ще се осъществи на 31 март за смарт часовник, на 30 април за телефон и на 31 май за таблет и кафеавтомат.

Правилата на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ са публикувани на корпоративния сайт cez.bg.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си удобство и сигурност! Ще спечелите Вие, ще спечели и природата!

За повече информация относно „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ и други услуги на „ЧЕЗ Електро България“ АД – информационната линия на дружеството е достъпна на номер 0700 10 010, на имейл: [email protected], във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и във фейсбук-профила @cezelectrobg.

Коментари

коментара