Лидерът на пернишкото БСП Кирил Леонов изпрати първокласничка дъщеричката си Кари, пожела по-високи заплати на учителите

Кирил Леонов
Лидерът на пернишкото БСП Кирил Леонов изпрати първокласничка дъщеричката си Кари , видя “За Перник”.

“Днешният ден е изключително специален за мен и моето семейство. Нашата дъщеря Кари вече е първокласничка. На добър час, бъди щастлива и успешна, и не спирай да ни правиш радостни и горди родители!”, написа в социалната мрежа Фейсбук гордия баща, като качи и снимки.

Първа под снимката се подмаза бившата зам.областна управителка на Перник по времето на Тройната коалиция Галина Никодимова: “Честит празник на малката пораснала госпожица.Да е умна и здрава”.

Малко по-рано червения лидер направи обръщение по повод 15 септември – първия учебен ден:
Всяка година 15 септември е вълнуващ ден за всеки един от нас. Учителите се вълнуват да посрещнат своите ученици, родителите си спомнят с умиление ученическите си години, бабите и дядовците разказват своите спомени на внуците, а първокласниците трепетно очакват да прекрачат за първи път прага на класната стая. Училището е това, около което е изграден животът ни. Там сме израснали като хора, там сме научили първите букви и първите си стихове:
„Напред! Науката е слънце,
което във душите грей!
Напред! Народността не пада
там, дето знанието живей!“
Днес, бих добавил: Напред към по-достойно заплащане на учителския труд, напред към качествено и достъпно образование за нашите деца, напред към съхраняване на българския дух и просвета!
На добър час!

04

Be the first to comment

Leave a Reply