Фотограф-патриот №1 на Радомир Бисер Боянов: Спипах заключения за трафик на хора Мишоко да ми разкоства колата, имам и запис, от полицията се оправдаха: Под домашен арест е

Председателят на патриотична фондация „Васил Левски – Дякона” Бисер Боянов залови криминалнопроявения Мишоко, обвинен в трафик на хора, да разкоства личния му автомобил, докато се води под домашен арест, пише вестник “Вяра”.

“Кримката, известен с прякора Мишоко ми счупи огледалото на колата на 13 август при опит да го свали. На 9 септември ми откадна лайстната на предната броня, която струва 350 лева. Пуснах уведомление до застрахователите и в полицията.

Полицаите ме увериха, че Мишоко е под домашен арест и не може да е той. Тогава аз им показах видеозапис от камери, които съхранявам. Това е ежедневния пладнежки обир в Радомир. Кримки под домашен арест щъкат да крадат и безчинстват.

Мишоко и още няколко авери ги хванаха за трафик на хора, сега ги разследват, а мярката за неотклонение “домашен арест” е като поговорката “Мижи, Кьорчо, да те лажем”, коментира Бисер Боянов, който е известен фотограф със серия отличия.

Бисер Боянов 06 05 04

Be the first to comment

Leave a Reply