Женската структура на ГЕРБ Перник купи нови таблети, учебни помагала, дрехи и лакомства на децата и младежите от центъра в “Драгановец”

За пореден път дамската структура на ПП ГЕРБ в Перник засвидетелства своята подкрепа към децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тип в кв. „Драгановец“, съобщиха от пресценътра на партията. По случай първия учебен ден, дамите зарадваха настанените в институцията деца с нови таблети, учебни помагала, дрехи и лакомства. Областният клубен ръководител на ЖГЕРБ-Перник Елза Драгомирова подчерта, че таблетите са закупени по желание на децата в центъра.

„Изключително сме щастливи, че успяхме да сбъднем една тяхна мечта“, сподели развълнувана д-р Драгомирова и допълни, че първият учебен ден е специален момент за всяко дете. А в ежедневието си децата от центъра са изправени пред много предизвикателства. Затова всяка година дамската структура на ПП ГЕРБ се стреми в този ден те да се чувстват щастливи. Тя благодари на всички хора, които са се включили с финансови дарения в инициативата, но предпочитат да останат анонимни.

„Стараем се всеки път, когато имаме възможност да ги посещаваме и да им покажем, че са обичани и има на кого да разчитат и за какво да се борят в живота. Пожелаваме им да бъдат усърдни и прилежни ученици и да постигат отлични резултати“, каза общинският ръководител на структурата Роза Стоилова.

03 04 05 06

Be the first to comment

Leave a Reply