Убийството на известия пернишки стриптийзьор Карлос влезе в съда! Вижте най-детайлни подробности от злокобната вечер на убийството

Окръжна прокуратура –Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу 48-годишен мъж, който в нощен клуб ударил перничанин и по непредпазливост причинил смъртта му. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура Велико Търново. Загиналият е известният стриптийзьор от Перник Кирил Димитров – Карлос.

Обвинението срещу Маню К. е за това, че на 13 февруари в Плевен, по непредпазливост причинил смъртта на Карлос. Мъжът е починал вследствие на умишлено нанесена тежка телесна повреда – черепно мозъчна травма, довела до постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота.

На 12 срещу 13 февруари около полунощ, пострадалият Кирил Димитров от Перник, посетил клуб „Анаконда-2“, намиращ се в центъра на град Плевен. Поводът бил свързан с качеството му на импресарио на танцьорки, наети от него за работа в клуба. След като употребил значително количество алкохол и във видимо нетрезво състояние, около 04.30 часа Кирил се качил на дансинга, за да танцува.

Около 05.00 часа същият се спънал, залитнал и паднал върху хладилна витрина, в резултат на което счупил няколко бутилки с алкохол. След като станал отишъл да говори с управителя на заведението за заплащането на счупените от него бутилки. След приключване на разговора им, без каквато и да било видима причина Кирил нападнал в гръб обвиняемия Маню, който седял сам на един от столовете на бара, като с ръка дръпнал яката на якето на обвиняемия, при което той се завъртял и за момент изгубил равновесие.

Тогава се намесил свидетелят Ивайло, който хванал Кирил за ръцете и го издърпал в страни от бара. В този момент обвиняемият нанесъл неочакван удар с юмрук в лицето на Кирил.

Пострадалият бил транспортиран до спешната помощ на УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ в града, като междувременно починал.

Обвиняемият Маню е осъждан. Има взета мярка за неотклонение домашен арест. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply