Новият лидер на ГЕРБ Перник слезе при най-бедните за Коледа

ГЕРБ Перник

Новият лидер на ГЕРБ Перник Денислав Захариев обеща, че ще изведе партията от офисите при хората и ще покаже нов модел на правене на политика за Перник и като, че ли започна да се усеща разликата, видя ZaPernik.com.

Точно 380 пълни с лакомства торби отидоха при най-бедните хора на Перник за Коледа. Торбите бяха раздадени основно на сами хора и хора в нужда из пернишките села.

Багодарим за оказаното внимание и подкрепата в тези трудни моменти за всички нас и нека новата година ни донесе здраве и успех“ . С тези думи се обърнаха жителите на пернишките села Богданов дол, Кладница, Рударци, Драгичево Големо Бучино и на кварталите „Бела вода“ и „Калкас“ към партия ГЕРБ -Перник, която продължи с благотворителната инициатива „Подари грижа за Коледа“.

Хората не скриха, че тези жестове им помагат, за да бъдат по-спокойни на празниците. „Това е още едно доказателство, че вие управляващите мислите за нас„, коментираха местните жители.

„Много искаме в тези светли дни да почувствате нашата топлина и доброта, да бъдете радостни и щастливи. Коледа е! Трудно е! Заедно сме!, сподели новият лидер на партия ГЕРБ в Перник Денислав Захариев.

Заедно с подаръците жителите на общината получиха и пожелания за здраве и късмет през новата година.

Да отворим сърцата си за доброта и разбирателство, благосклонност и човещина, обич и оптимизъм, това са най- важните неща в живота“, пожела новият лидер на ГЕРБ Перник Денислав Захариев.

Коментари

коментара

Be the first to comment

Leave a Reply