Натопиха 21-годишен мъж, засадил си 19 стръка марихуана в двора на къща в с.Големо Бучино и още 14 стръка марихуана на тавана

21 – годишен мъж ще отговаря пред закона за незаконно притежание на наркотични вещества.
На 3 септември в 02 РУ Перник бил получен сигнал за незаконно разпространение на наркотични вещества в пернишкото село Големо Бучино. Органите на реда предприели незабавно разследване на случая и извършили проверка на частен имот, обитаван от 21 – годишния К. Б (познат на органите на реда с кражби и управление на МПС след употреба на алкохол).

В близост до оградата на имота полицаите установили 19 стръка със зелена листна маса, с мирис на марихуана. Последвало претърсване на къщата, в следствие на което в таванското помещение са открити още 14 стръка със зелена листна маса. Полевите тестове показали, че субстанцията е марихуана.

При последваща проверка на апартамент в пернишкия квартал “Изток“, също обитаван от К. Б., органите на реда се натъкнали на още 20 грама марихуана.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е привлечен като обвиняем и задържан с постоянна мярка за неотклонение “ Задържане под стража“

Be the first to comment

Leave a Reply