ГЕРБ Перник става на 9 години с голям празник пред Двореца на културата! В програмата: Берковската духова музика, кулинарна изложба на Жени ГЕРБ, Танцов състав „Настроение“, Фолклорна група към НЧ „Крюгер Николов 1922“, Фолклорна група „Земенски полъх“, към НЧ „Светлина 1022“, Милена Цветанова и Катерина Благоева

На 10-ти септември ПП ГЕРБ-Перник ще отбележи деветия рожден ден на местната структура на партията. Събитието ще се проведе пред ОК Дворец на културата в Перник.
Началото ще бъде дадено в 16:00 ч. с игри и забавления за деца. Празникът ще продължи с кулинарна изложба, в която дамите от ГЕРБ и представителите на общините ще представят традиционни български ястия.

От 18:00 ч. ще се проведе празничен концерт с участието на Берковска духова музика, Танцов състав „Настроение“, Фолклорна група към НЧ „Крюгер Николов 1922“, Фолклорна група „Земенски полъх“, към НЧ „Светлина 1022“, Милена Цветанова, Катерина Благоева.

„Каним всички членове, привърженици и симпатизанти на партията да с включат в празника. Заповядайте!“, призовават от централата на ГЕРБ Перник.

25

Be the first to comment

Leave a Reply