Световноизвестни танцьори от Берлин препълниха кабинета на кмета на Перник В. Церовска! Билетите за шоуто им в Перник са изкупени

Танцьорите от световноизвестната немска група „ Flying Steps“ и колегите им от Перник „ Dа Clique“ и от София „ Х-Energy Crew“ се срещнаха с кмета на Перник д-р Вяра Церовска.

Градоначалникът ги прие в кабинета си, за да им благодари за представленията и емоциите ,които ще подарят на перничани. Всички те показват най-модерното и актуалното в хип-хопа и брейк стила в рамките на лятно училище ,което се провежда в Районен младежки дом Мошино.

Групата бе придружена и от кмета в кв. Изток Емил Костадинов, който сподели, че билетите за концерта са изкупени и има голям интерес от младите хора към този стил танцово изкуство.

По време на срещата кметът прикани гостите от Берлин да разгледат Перник и да посетят единствения на Балканите минен музей. Повечето танцьори са на възраст между 16 и 24 години,някои са студенти, но почти всички се занимават професионално с танците заяви Денис Илиев ,който ръководи пернишката група и който е главният виновник академията за танци да се реализира в Перник.

Той прикани отново перничани да се докоснат до езика на танците по време на интензивните тренировки , които ще продължат до девети септември от 11.00 до 19.00 часа . В петък ще бъде и заключителния концерт, очертава се шоу, което не се знае дали някога ще може да се повтори, заяви организаторът.

Be the first to comment

Leave a Reply