Култовите фенове на Миньор (Перник) възобновиха пословичната си вражда с Левски: Съблекалнята им на Герена е като „говедарник“ от зората на демокрацията

Култовите фенове на Миньор (Перник) възобновиха пословичната си вражда с Левски. Въпреки, че „чуковете“ се намират в Югозападната „В“ група, омразата им към „синия“ клуб е безгранична.

Поредният повод за нейното отприщване се оказа…съблекалнята на „Герена“. Според перничани тя изобщо не отговаряла на условията за Първа лига, тъй като приличала на „говедарник“ от зората на демокрацията. Както може да се досетите под фотоса се изливат още куп цветущи епитети по адрес на вечния враг от София.

За да демонстрират своето „жълто-черно“ надмощие, миньорци демонстрират снимки на своята съблекалня, която според тях е чиста, спретната и далеч по-европейска.

Последният двубой между Левски и Миньор (Перник) се игра на 5 юни, 2013 година. Тогава „сините“ спечелиха трудно с 2:1, след като Гари Родригес реализира в последната минута на срещата. Преди това голове бяха отбелязали Жоао Силва и Томислав Павлов за перничани.

Коментари

коментара