УСПЕХ ЖЕЛАЕМ! Трима перничани отиват на световно първенство с над 1000 участника от 80 страни

Трима състезатели от пернишкия клуб СК“Калоян-Ладимекс“ ще участват на Световно Първенство по Таекуон-До ITF, научи „За Перник“.

От 05.09.2016г. до 11.09.2016г. в Андрия(Италия), ще се състои 12-то за юноши и девойки и 7-мо за ветерани Световно Първенство по Таекуон-До ITF. Състезателите които ще участват от пернишкия клуб СК“Калоян-Ладимекс“ са :

– Кристина Славева в категория до 70кг. /национален състезател/. Кристина Славева е сребърен медалист от 30-тото за мъже и жени и, 21-во за юноши и девойки и 7-мо за ветерани и 5-то за деца Европейско Първенство по Таекуон-До ITF ,което беше проведено от 11-17 Април 2016г. в Солун(Гърция).

– Ивелин Иванов в категория до 57кг. /национален състезател/
– Симеон Симеонов в категория до 70кг. /национален състезател/
Тримата състезатели са във възрастова група – младша възраст и от три години са Национални състезатели.
От началото на месец август тримата състезатели от СК“Калоян-Ладимекс“ и треньорът им Иво Иванов V Дан Таекуон-До ITF, бяха на подготвителен лагер в Бачиново (Благоевград). Освен че Иво Иванов V Дан Таекуон-До ITF е треньор в СК“Калоян-Ладимекс“ той е и треньор в Националният отбор на България по Таекуон-До ITF.
На Световното първенство по Таекуон-До ITF , се очаква да присъстват над 1000 участника от над 80 държави. Българската делегация ще бъде от 40 човека.
СК“Калоян-Ладимекс“ пожелава успех на тримата състезатели, както и на всички национални участника на предстоящото първенство.
00 01 02

Be the first to comment

Leave a Reply