Бойко Борисов граби перничанки, те ще се пръснат от кеф

Административният секретар на МГЕРБ в Перник Петя Петрова и представители на младежката структура на партията от Област Перник участват в деветия редовен летен университет на МГЕРБ. Форумът е под надслов „АзсъмТукБГ“ и се провежда от 2-ри до 4-ти септември в курорта “Свети Константин и Елена“. В обучението участват 270 младежи от ГЕРБ от цялата страна.

Специален гост на младежката академия бе министър-председателят на Република България и Председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

Събитието беше официално открито  от председателя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кмета на Варна и областен координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев.

Лектори на форума са председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева, министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и министърът на външните работи Даниел Митов.

Участие в младежката академия вземат още зам.-председателят на Комисия по отбрана в 43-то НС Валентин Радев, зам.-председателят на Комисия по външна политика вицеадмирал Пламен Манушев, зам.-председателят на Комисията по бюджет и финанси в парламента Диана Йорданова и народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова.

Евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Владимир Уручев, Андрей Ковачев, Емил Радев, Ева Паунова и Андрей Новаков представят панела „Европейските предизвикателства пред България. Председателство на Съвета на ЕС 2018“.

02 03

Коментари

коментара