МОМЧЕТА ЗА ПРИМЕР! Юношите волейболисти подпалиха телефона на треньора си с желание да почват тренировки! Целта им е – да са сред най-добрите в България!

С желание, хъс и много нетърпеливи са започнали първата си тренировка волейболистите юноша-младша възраст от Перник, коментира със задоволство пред ТВ “Кракра” старши треньора Ангел Василев. Той получавал непрекъснато телефонни обаждания от самите момчета, час по-скоро всички да се съберат и да започнат тренировки.

Надеждата на ръководството на волейболния клуб е да се намерят достатъчно средства, за да получат подрастващите играчи полагащия им се зимен лагер, преди началото на сезона. Чертаят се планове за предстоящи контролни срещи, тъй като възрастовата група, в която ще се състезават момчетата е много силна, с много жестоки конкуренти.

“Надявам се да задържим това класиране от миналата година или поне да влезем в четворката. Конкуренцията винаги е била силна. Надявам се да сме здрави, да няма проблеми с контузии”, каза треньора Ангел Василев.

Трябва да има приемственост от по-малките в по-големите групи и от тези, които преминават в мъжкия състав. Ще има и такива. Старши треньора на мъжете е достатъчно опитен като треньор и най-вероятно ще има какво да научим от него”, заяви треньора на младите юноши Ангел Василев.

Вижте снимки как младите юноши тренират в парка на Перник! Те не пушат цигари, не се занимават с глупости, а тренират! И не случайно момичетата ще ги харесват повече.

01 02 03 04 05 06

Be the first to comment

Leave a Reply