Съветници от ГЕРБ започват приемни дни

На 7-ми септември /сряда/ от 10 до 12 ч. представителите на политическа партия ГЕРБ в Общински съвет-Перник  Андрей Павлов и Бойка Иванова ще проведат приемен ден с граждани в Община Перник.

Андрей Павлов зам.-председател на Постоянна комисия „Икономически въпроси, стопанска политика и инвестиции” и член на Постоянни комисии „Бюджет, финанси и европроекти” и „Децата, младежта, спорта и туризма”. 

Бойка Иванова е член  на Постоянна комисия „Образование, наука, култура и вероизповедания” и Постоянна комисия „Конфликт на интереси, етика, борба с корупцията и жалби на гражданите”.

На 14-ти септември /сряда/ от 18 ч. общинските съветници Ивайло Богданов и Мирослава Николова ще приемат граждани в офиса на партия ГЕРБ в кметство „Изток“, на ул. „Благой Гебрев“ 20. Приемната ще се провде

Te са членове на Постоянните комисии „Бюджет, финанси и европроекти” и „Икономически въпроси, стопанска политика и инвестиции” в ОбС.

Сигнали, мнения, становища и въпроси могат да бъдат подавани и по електронен път на имейл едрес – [email protected], както и на адрес: гр. Перник, пл. “Св. Иван Рилски” N1, адресирано до представителите на ПП ГЕРБ в ОбС-Перник.

Коментари

коментара