Миньор прави фурор в Трета лига! Закова първото място след тежък мач срещу Сливнишки герой. Футболистите и публиката в еуфория. Треньорът Пепи Анестиев: Феновете са 13-тия ни играч

Миньор – Перник прави фурор в Трета лига! До сега перничани са първи, като единственият отбор с пълен актив от 12 точки след четири изиграни кръга.  Паследният съперник, който падна под  „чуковете“ е Сливнишки герой. Вчера дербито се игра на стадиона на Мира, а Миньор се наложи над Сливнишки герой с 1:0 в доста тежък и равнстоен мач.

Кадри: КТ "Кракра"
Кадри: КТ „Кракра“

Победният гол падна след дузпа, изпълнена от крака на Томислав Павлов.

Доволен съм от резултата, победихме, макар и трудно. Имаме много млади момчета в отбора, важно е да видят, че не е толкова страшно и че са достойни за победа, каза старши треньорът Пепи Анстиев, който не веднъж доказа, че може да мотивира отбора за победи.

Петър Анестиев
Петър Анестиев

„Целта ни е ясна: да задържим с всички сили първото място и да вкараме Миньор Перник отново в Б група. Феновете са 13-тият ни играч. Видяхме каква еуфория стана, когто вкарахме гол. Това беше нещо, което в много мачове от нашата група не се среща. Това въодушевява и футболистите. Вътре в съблекалнята след мача беше неописуема радост“, каза Анестиев пред КТ „Кракра“.

Фенове

Миньор е готов да посрещне следващият си съперник Балкан – Ботевград в понеделник. Отборът вече е проучен, а Анестиев каза, че има вече подготвена стратегия.

Be the first to comment

Leave a Reply