Кметът на Перник стана „Кмет на годината“ в България

Кметът на община Перник Станислав Владимиров бе избран за „Кмет на годината“. В конкурса „Кмет на годината 2020г.“ Така Владимиров стана първият пернишки кмет, който печели престижното отличие и то с огромна подкрепа от перничани, научи ZaPernik.com.

Гласуването бе традиционно организирано от портала kmeta.bg, като всеки можеше да гласува онлайн. Гласовете се отчитаха след потвърждение на електронната поща.

Тази награда е особено ценна за мен, защото в този конкурс победителят се определя чрез вота на хората. Това ми дава още повече стимул да работя за развитието на родния си град Перник, за да го превърнем в най-добрия град за живеене в България„, каза Станислав Владимиров след като призът му бе връчен от вицепремиера и министър на туризма Мариана Николова.

През тази година всички перничани преминахме през наистина голямо изпитание, в което всички ние търсихме общите пътища, които ни събират, а не разделителни линии„, каза още кметът на Перник.

Той благодари на перничани за огромната подкрепа, която получава всеки ден.“ Това ми дава изключителна увереност да продължавам напред. Вярвам, че можем да превърнем Перник в най-добрия град за живеене„, заяви градоначалникът.

Коментари

коментара