Денят на града наближава! Ето кои групи ще пеят за Перник!

Денят на град Перник – 19 октомври 2020 наближава. Сайтът „За Перник“ научи първи кои музикални групи ще пеят безплатно за перничани в центъра на града.

Тази година, Община Перник е предприела друг мениджърски подход към деня на града. Вместо грандиозни сцени, като сцена ще се ползва входа на Двореца на културата, а със спестените пари са поканени повече и по-разнообразни групи за феновете от града.

По желание на тийнейджърите тази година, за празника на град Перник ще пее Михаела Филева. Освен нея в Перник концерт ще изнесат и група „Скандау“.

Гвоздеят на програмата ще бъдат група „Тангра“ с хитовете си за Дон Кихот, Жулиета, Каничка с кафе и други.

 

Може би най-голям интерес ще привлекат и поне двама Тик-Ток-ъра, които също ще дойдат в Перник за деня на града. Община Перник в момента преговаря с най-актуалните тиктокъри по темата.

Ново в програмата за Деня на града, ще бъде изградената Selfie point – точка за снимки и автографи. Всички музикални звезди, които идват в Перник, ще бъдат задължени да седят по около час на тези места и да дават автографи и снимки на перничани. Това се въвежда, след като певеца Криско разрева няколко пернишки деца на минал празник на града, отказвайки да се снима и даде автографи.

Когато имената на ТикТокърите станат известни, сайта ни ще Ви ги обяви първи.

Очаквайте горещи подробности за деня на града!

Коментари

коментара