Започна строежа на най-мащабния проект на веригата „Фантастико“ в Перник

Вчера в Перник бе направена първа копка за изграждането на голям хипермаркет от търговската верига „Фантастико“. Това ще бъде най-мащабния търговско-развлекателен комплекс, който марката е правила досега. Очаква се строежът да бъде завършенэ през 2021г.

Проектът в Перник е първият по рода си търговско-развлекателен център на ФАНТАСТИКО, който ще се простира върху внушителните 10 753кв. м. разгъната застроена площ. В обекта ще бъде изграден най-модерният до сега супермаркет ФАНТАСТИКО, боулинг зала от веригата MegaXtreme Bowling, партньори на ФАНТАСТИКО ще имат свои магазини и обекти за различни услуги. Комплексът ще разполага с модерна детска площадка, голям паркинг и богато озеленяване. Строителството е поверено на фирма „Бараж Груп“, а дизайнът е на студио Cityscape. 

      „Започваме този проект с огромно вълнение, защото той ще надскочи всичко, което сме правили до този момент. Сигурнин сме, че търговско-развлекателният комплекс ФАНТАСТИКО ще стане любимо място за пазаруване и развлечение в град Перник. В нашата компания работят много жители на града, които в момента пътуват всеки ден до София. Сега ще създадем обект, в който колегите ще могат да работят там, където живеят и, разбира се, ще открием работни места за нови служители от Перник“,

заяви собственикът на ФАНТАСТИКО Валери Николов. 

„Радващо е, че в Перник ще бъде открит такъв голям обект, където перничани ще могат едновременно да пазаруват и да се забавляват. Във време на криза не маловажно е и, че ще бъдат открити нови работни места“,

заяви зам.-кметът на община Перник инж. Мирослав Стоицев, който присъства на символичната „първа копка“ на терена. Комплексът ще бъде изграден в кв. „Изток“, ул. „Юрий Гагарин“ № 52. 

Коментари

коментара