Луиза Григорова от Перник роди и направи майка си Ивет баба

Актрисата от Перник Луиза Григорова е вече майка. Дълго чаканото малко момченце на име Бран се роди вчера. Така офицялно и шефката на модната агенция Ивет Фешън е вече баба, въпреки че изглежда все още като тийнейджърка.

В своя провил в социалната мрежа Луиза сподели един миг на щастие от новия член на семейство Макариеви – снимка на малката ръчичка обвила пръстчето на мама.

Снимка: Фейсбук

Любопитно е, че в последния ден на месец септември на бял свят дойде и бебето на най-добрата приятелка на Луиза – Весела Бабинова. Двете са приятелки от 11 години, а съдбата им даде по едно и също време да станат майки. Двете хубавици дори си направиха обща фотосесия с напреднали от бременността коремчета.

Ето какво написа Луиза Григорова по този повод:

„Най-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т.н., и т.н. Е…ние с Весела не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам – във всичко! Както се вижда на снимката – и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца 🥰 Няма по-хубаво от доброто, истинско приятелство! Желая го на всички!
Вие имате ли съдбовни знаци с приятелките си? Тагнете най-добрата си приятелка и си пожелайте нещо заедно ❤️
И от името на двете ни – БЛАГОДАРИМ ТИ, Симона Халачева , че запечата този паметен момент от животите ни! И то така – с усещане за жени! ❤️ @ Sofia, Bulgaria“
Снимка: Фейсбук

Коментари

коментара