Първа солна стая в центъра на гр. Перник

Отвори врати първата солна стая в центъра на ПерникSalt Air – Солна стая Перник . Можете да я намерите на адрес  ул. „Търговска“ 13 ет. 2, Център за личностно развитие „У дома“. Записване на час е възможно на телефон 089 958 8886 или във Facebook.

Повлиява благоприятно физическото и психическото здраве на човека. Носи доказан положителен ефект срещу грип, вирусни заболавания, настинки, проблеми с белите дробове и дихателните пътища, както и кожни заболявания. Изключитлено благоприятно действие оказва срещу сезонни алергии и грип. Подпомага облекчаването на съпътстващото запушване на носните канали като разширява дихателните пътища и ефективно убива вирусните бактерии. Препоръчва се изключително халотерапията в есенните месеци за повишаване на имунната система.

Халотерапията в солна стая е подходяща за всички възрасти. От нея могат да се възползват и бременни жени. Честотата на посещеинята се определя индивидуално като проучвания показват, че по-честото лечение с халотерапия е най-ефективно.

Халотерапията е напълно натурално и безопасно лечение, извършващо се в среда, където въздухът се контролира и възпроизвежда естенствения микроклимат на солна пещера чрез технологията халогенератор. Халотерапията е модернизирана версия на спелеотерапията, която се провежда в естествени солни пещери.

Ефектът на отрицателните йони има положително облечкаване на стреса, депресията, хроничната умора и безпокойството, нервната система и цялостното психическо здраве. Успокоява и релаксира ума.

Халотерапията помага и за облекчаване на дихателните възпаления, пречиства дихателните пътища и спомага оздравяването. Повлиява положително състояния на грип и настинка, белодробни заболявания и такива, свързани с дихателните пътища.

Солната терапия помага също при различни кожни заболявания и възпаления. Успокоява раздразнената кожа и спомага за лекуването.

Коментари

коментара