Пернишкият Тайгър Тийм тренира с националния треньор на България

Пернишките таекуондисти и кикбоксьори от Тайгър Тийм провеждат своята подготовка в Банско. Те са там вече почти седмица и отново се наблюдават интересни моменти и организирани събития от треньорите на клуба. Този път те имаха занимания и с националния треньор Тодор Козладеров.

Ето каква споделиха от клуба за zapernik.com:

„Лагера и подготовката ни вървят повече от добре. Тренираме двуразово всеки ден като два от дните имаше и трета тренировка. Всички влизат в чудесна спортна форма и се готвим за нови преризвикателства. Дисциплината на децата е перфектна и те като цяло са много доволни от случващото се. За някой от тях това им е първи лагер и се държат много адекватно, което е прекрасно.

Погрижили сме се за тяхната комуникация като сме им събрали мобилните устройства и им се предоставят всеки ден по един час за да се свържат с родителите си и всички да бъдат спокойни. По този начин сме постигнали това, което искахме, а именно децата да общуват и да играят вместо да са вперили погледи в телефоните си.

Може би най- интересното този лагер беше семинара с националния треньор по таекуон-до. Сабумним Тодор Козладеров дойде в Банско и проведе много полезна тренировка и като цяло наблюдавах децата как слушат и попиват всяка дума.

Добри обяснения и нови техники за придвижване по татамито и за атака и защита бяха малка част от придобитите знания. След семинара децата говореха за тези неща , което ме радва , тъй като им е влязло в главите и ги е заинтригувало.

Ние ще продължаваме да работим професионално и да се стремим да повишаваме качествата на децата ни с всичко, което е възможно. Тук пък игрите, тренировките и забавленията продължават и скоро се прибираме усмихнати. Поздрави на вашите читатели. Да живее спорта.“