Община Перник иззе 5 обекта от „Подкрепа“ и Л. Жотев, уж извършвали синдикална дейност, а реално подстригват клиенти и са продавали домати – ПОКЪРТИТЕЛНИ СНИМКИ!

Община Перник си прибра 5 обекта, стопанисвани от синдикалния клуб „Подкрепа“ и синдикалиста Любомир Жотев, научи ZaPernik.com.

Вчера, екип на Общината си взе официално помещенията, които се намират в кв. Тева.

Там е трябвало да се извършва синдикална дейност, но реално са преотдавани на трети лица за фризьорски салон, а във времето за хранителен магазин и плод зеленчук.

Любомир Жотев, който днес е общински съветник от ГЕРБ не пожела да каже нищо по темата.

Обектите са в окаяно състояние и очевидно не са стопанисвани добросъвестно, личи от направените снимки на място.

В единия обект, от Общината са заварили фризьорка, която ще бъде оставена да подстригва до провеждането на нов търг за помещението. Ако го спечели – ще остане на същото място, ако го загуби, мястото ще го вземе този, който е дал по-високата цена.

Както писахме, преди седмици, от Общината направиха изненадваща проверка и установиха, че не помещенията не се ползват по предназначение.

Освен на Жотев, общината прибра имоти от десетки партии, разположени главно на улица Търговска и площада, които под паравана на партийната дейност са преотдавани на трети лица,като парите са отивали в черни касички на партиите.

Сега община Перник директно ще си отдаде всички помещения на желаещите, а наемите ще се прибират в общинската хазна.

Коментари

коментара