Перничанка с рокада в кревата! Антония Петрова призна за развод с богаташа Бередин! Има нов.. ето го

„Мис България 2009“ перничанката Антония Петрова вече не живее с руския бизнесмен Александър Бередин. Този слух витае в светските среди вече повече от половин година, до днес той не бе коментират от перничанката, но ето, че доказателствата за това вече са налице.

Според агенти на  от хайлайф средите Антония и Александър са разделени от началото на годината, като тя живее в апартамента под Околовръстния път на София, който бизнесменът й купи и обзаведе, а самият той е в родината си, където се е отдал на бизнес-ангажиментите си.

Пернишката мис е пословично известна с навика си да заснема всяка своя крачка – до кафенето, до фризьора, до маникюристката си, до телевизията, въобще – до по света и у нас, дето се вика… Вече няколко месеца обаче в профила на Антония във „Фейсбук“ няма нито една снимка със съпруга й, последната им обща е от 8 януари т.г. А преди нея сем. Бередин и родителита на Антония са посрещнали заедно Нова година в Солун.

И от януари насам руснакът безследно изчезва от снимките на съпругата си. Бередин не е посрещнал заедно с жена си, тъща си и тъст си Великденските празници в къщата им в Перник – нещо, което задължително се случваше на всички големи и семейни празници, и бе фотографирано напоително от вманиачената по селфитата г-жа Бередин.

Руснакът не е придружил Антония на круиза й из Средиземно море в средата на февруари. В края на март блодинката е посетила Москва, но и от снимките й пред Кремъл съпругът отново липсва. Нейни близки предполагат, че пътуването й до Русия е било, за да офирми развода си с бизнесмена. Той е пропуснал и майската разходка на Антония до Истанбул и юнската й почивка на гръцкия остров Левкада.

И така до днес – цели 8 месеца няма и следа от мъж до или около Антония Петрова. Преди по-малко от час видната пернишка мис най-после призна за рокадата в кревата си. Уж леко небрежно, за да се похвали с цветния си маникюр, до Антония се появи новият й мъж. Ръцете и краката му прилягат на доста по-млад от прескочилия 55 години руснак Бередин.

Преди време се появи слух, че човекът, заради който „Мис България“ се е решила на развод, е несебърският милионер Чочо Александров.

01

Коментари

коментара