ГОРЕЩО! Миро Каризмата се жени за перничанка

Истинско чудо е на път да стане идната седмица в неделя. Мирослав Костадинов, по-известен като Миро Каризмата, ще мине под венчило, научи ексклузивно „Всеки ден“. Булката ще е дългогодишната му приятелка Ели Златанов, която живее в Лондон.

Очаква се сватбата да е изключително романтична и красива – тя няма да бъде в България, а на гръцкия остров Корфу, издадоха източниците на „Всеки ден“. Бракът ще е църковен. Най-вероятно ще бъде сключен в тесен кръг близки на двамата младоженци. Новината, че Ели и Миро ще се женят, е изненадваща, защото от години се говори, че певецът си пада по мъже, а връзката му с Ели е само проформа.

Двамата са заедно 11 години, като поддържат отношения от разстояние. Запознават се след концерт на „Каризма“ в Лондон. Ели се приближава до масата на Миро и предизвикателно вади цигара от неговата кутия, като му иска огънче, което силно го впечатлява. Още по-впечатляващ обаче е опитът й да седне на стола, при който пада на земята. Всички избухват в смях и това е началото на дългата връзка на Ели и Миро.

Бъдещата булка върти собствен бизнес. Тя има ресторант в Лондон, за който се твърди, че е в Топ 5 на най-добрите на Албиона. Именно Ели от години налива пари в кариерата на Миро, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Все пак той най-накрая реши да й се отблагодари за всичко, което е направила за него, като й сложи халка на безименния пръст.

По информация на „Всеки ден“, макар бъдещата булка да е махнала окончанието „а“ от фамилното си име и да живее от години в Лондон, тя не е мома англичанка, а перничанка. Майка й Василка и до днес живее в Перник.

За връзката с ресторантьорката Миро призна едва преди година. Той го направи с уговорката, че това не е неговата „голяма любов“. Бил практичен в емоционалната част. „Има хора, които много трудно си намират партньор, аз съм от тях. А може би не искам, вече съм стар за това… Но ако питаш дали съм сам, от 10 години съм с една симпатична дама“, каза той в тв интервю. И призна, че въпросната дама искала той да стане „автор на нейните деца“. Вероятно нещата оттогава досега са се развили в положителна насока, след като двойката е решила да се врече в любов пред Бога.

Коментари

коментара