ФИНАЛНО: Няма и помен от незаконно изхвърления боклук от шофьора на „Жилфонд“

Ето така изглежда в момента площадката на която шофьор на общинското предприятие „Жилфонд“ си позволи да изхвърли боклук, след намесата на кмета на Перник Станислав Владимиров – напълно почистена, видя ZaPernik.com.

Както ZaPernik.com писа по-рано:

Багер отиде и изчисти боклука, направен от самозабравилия се шофьор на бус, който изсипа боклук, където нетрябва, за по-малко от 60 минути ,след реакцията на кмета Станислав Владимиров по случая.

Снимка на мъже, изхвърлящи боклук от камион, качена от перничани във фейсбук разгневи хората, видя ZaPernik.com.

„Поредните тъпаци, който хвърлят боклука си и замърсяват. Перник кв Баикушева“, пишеха Ели и Васко Стоеви.

Постъпката разгневи много перничани в интернет, които с основание поискаха възмездие и наказания да бъде открит и глобен.

Оказа се, че камионът е собственост на общинското дружество „Жилфонд“.

Свързахме се с кмета на Перник Станислав Владимиров. Той се запозна със случая и само броени минути след неговата реакция, теренът вече се чистеше от багер и камион.

Изпращам Общинския инспекторат, за да съставят акт на шофьора на камиона, собственост на общинското дружество „Жилфонд“, което е към Общинския съвет на Перник, реагира кметът на Перник Станислав Владимиров.

Не съм ръководител на Общинското дружество „Жилфонд“, защото то е към Общинския съвет, но Община Перник, но аз няма да възлагам повече работа на това дружество и да му превеждам пари, докато този служител-шофьор не бъде дисциплинарно уволнен. Това е безобразие. Общинските служители ще бъдат за пример на обществото. Поне в град Перник ще е така„, каза кметът Станислав Владимиров пред zaPernik.com.

„Повеждам война с всички, които си изхвърлят боклука, където не трябва. Виждате какви усилия хвърлям, за да изчистя града“, каза Владимиров.

Коментари

коментара