ЗА 60 МИНУТИ: Багер изчисти боклука на самозабравилия се шофьор от „Жилфонд“

Багер отиде и изчисти боклука, направен от самозабравилия се шофьор на бус, който изсипа боклук, където нетрябва, за по-малко от 60 минути ,след реакцията на кмета Станислав Владимиров по случая.

Както ZaPernik.com писа по-рано:

Снимка на мъже, изхвърлящи боклук от камион, качена от перничани във фейсбук разгневи хората, видя ZaPernik.com.

„Поредните тъпаци, който хвърлят боклука си и замърсяват. Перник кв Баикушева“, пишеха Ели и Васко Стоеви.

Постъпката разгневи много перничани в интернет, които с основание поискаха възмездие и наказания да бъде открит и глобен.

Оказа се, че камионът е собственост на общинското дружество „Жилфонд“.

Свързахме се с кмета на Перник Станислав Владимиров. Той се запозна със случая и само броени минути след неговата реакция, теренът вече се чистеше от багер и камион.

Изпращам Общинския инспекторат, за да съставят акт на шофьора на камиона, собственост на общинското дружество „Жилфонд“, което е към Общинския съвет на Перник, реагира кметът на Перник Станислав Владимиров.

Не съм ръководител на Общинското дружество „Жилфонд“, защото то е към Общинския съвет, но Община Перник, но аз няма да възлагам повече работа на това дружество и да му превеждам пари, докато този служител-шофьор не бъде дисциплинарно уволнен. Това е безобразие. Общинските служители ще бъдат за пример на обществото. Поне в град Перник ще е така„, каза кметът Станислав Владимиров пред zaPernik.com.

„Повеждам война с всички, които си изхвърлят боклука, където не трябва. Виждате какви усилия хвърлям, за да изчистя града“, каза Владимиров.

Коментари

коментара