Има нужда от помощ

Перник – околовръстното, черна главичка се надига от платното ,но всички я заобикалят…

Спрях и качих кучо- ударен явно съзнателно от някоя човешка амеба и оставен да агонизира под силното слънце на средата на платното.

Перо – така го кръстих. Изплака само при качването му. Предна лява лапа висеше неестествено и течеше кръв от носа му. Това не му попречи да ни маха с опашка.

В Радомир хванахме местния ветеринар на косъм и го помолих да му сложи обезболяващо. Определено Перо беше зле и въпреки че нямах възможност да го заведа на ветеринар ,след разговор с мои приятели реших да отидем в ЦВК. Там помолих да го приемат и да изчакат за заплащане и те откликнаха , за което безкрайно благодаря.

След първоначалния преглед се установи, че Перо има жестоки счупвания на предна и задна лява лапа,също така задната лапа е извадена от таза. Счупени зъби и хаматоми по главата. След консултация с доктор Златинов се оказа че костите на Перо са като хартия тънки вследствие на уличния му живот. При тези обстоятелства не може да се поставят пирони ,а е нужно да се сложат пластини, което значително оскъпява операцията. А тя трябва да стане възможно най -скоро ,по препоръки на ветеринаря.

Приятели, Перо е обречен без два леви крака! Направен му е тест за гана който е отрицателен ,взета му е кръв и сложен абокат. Милинкия бъхлив Перо въпреки ужасните болки не спря да се радва на всички и остана спокоен и кротък през цялото време.

Операцията ще бъде около 1200 лева за двете крачета, без стационар. От днес сметката ни е 192 лева с престой до утре вечерта.

Оттук накъде ,просто не знам…моля за помощ за Перо.

Той е като една черна космата пороцеланова кукла ,тежи само 12 кг…една много счупена мила кукла.

Ще се радвам да дадем заедно нов живот на Перо ! Имаме нужда от пари за операцията и престоя му в клиниката.

Прилагам банковата сметка на клиниката ,моля пишете основание номера под който е заведен Перо и името му…Ако решите да помогнете и за повече инфо ,може да се свържете с мен на тел. 0884 453 481 .Всяка помощ е добре дошла.

Благодаря че отделихте време да прочетете историята на Перо и се моля да е докоснала сърцата ви ! Ако ли не просто споделете и се молете за момчето !

Коментари

коментара