ЛЮБОПИТНО: Гадаеща с аспержи разкри кога идва краят на пандемията

Ексцентричната британска гледачка, която гледа на аспержи, направи прогнози за 2021 г. и твърди, че вижда „завръщане към нормалното“, съобщи в. „Мирър“, цитиран от БТА.

Джемайма Пекингтън предсказва, че пандемията ще приключи до юни, а в резултат от нея хората ще станат по-добри и по-толерантни. Пътешествията обаче няма да се възобновят веднага и ще станат по-скоро изключение, отколкото ежегодни.

Екстремните метеорологични прояви ще продължат, като тропическите бури ще станат по-чести, посочва още тя.

Що се отнася до британското кралско семейство, Джемайма Пекингтън прогнозира най-малко два развода. Според нея Хари ще се върне във Великобритания сам през март, защото сегашните условия на споразумението с кралското семейство няма да бъдат подновени.

Хората вече няма да се интересуват толкова от знаменитости и спортисти, а ще насочат вниманието си към „истинските герои“.

В политиката Джемайма Пекингтън предвижда, че няма да има втори референдум за Шотландия.

Джемайма Пекингтън е единствената екстрасенска в света, която гледа на аспержи. Тя е известна с това, че предрече Брекзит, но миналата година прогнозира победа на Доналд Тръмп на изборите. Познавала е за раздели на знаменитости, както и за наводнението във Великобритания през 2018 г. заради бурята Елинор.

В същото време е правила мъгляви прогнози, като „ще има скандали с политици“ , „земетресенията ще продължат“ или „в световните икономики ще има възходи и спадове“.

Коментари

коментара