ЛЮБОПИТНО: Кои са най-красивите жени в света

Кои са най-красивите жени в света? По този въпрос може да се спори много, но ето една класация, която представя отговор на въпроса.
Класацията е посветена не само на отделни хора, а на всички жени, живеещи в определена държава. В нея е взет под внимание средния външен вид на жените и на база на това в съставен списъкът.
Сега ще разберете в кои седем държави живеят най-красивите момичета.

7. Холандия
Може да ви се стори изненадващо, но в тази страна има много красиви жени. Изглеждат страхотно, поради средната височина – 170 см и всички са много слаби. Синият е най-често срещаният цвят на очите при холандските жени. Също така повечето от тях са блондинки, което им придава още повече красота. Струва си да се отбележи, че за тях е обичайно да се подлагат на диета и жените почти винаги остават слаби и силни.

6. Венецуела
Във Венецуела живеят и доста високи жени. Средната им височина е 167 см и е една от най-големите в света. Почти всички жени, живеещи в тази страна, имат кафяви очи и тъмен цвят на кожата. Косата им също е с тъмни нюанси, което означава, че всички тези жени са доста сходни помежду си. Те също са много привлекателни и може би едни от най-красивите в това.

5. Етиопия
Жените на тази африканска държава са не само най-красивите на континента, но на практика в целия свят. Те винаги имат много черни очи и буйна черна коса, което ги кара да изглеждат доста интересни. Те имат сравнително ниска средна височина – само 160 см, но понякога достигат до 190 см. Имат стройни фигури и много правилни черти на лицето, поради което попадат в списъка.

4. Китай
Разбира се, нямаше как да не включим в списъка красиви китайски момичета. Отличителна черта на китайските жени е, че те са сред най-ниските в света. Средната им височина е 155 см. Освен тесните си очи, заслужава да се отбележи, че имат права черна коса и тесен, прав нос. Кафявите очи и тъмният цвят на кожата също им придават много привлекателен вид. Също така си струва да се отбележи, че те имат много висок коефициент на интелигентност.

3. Русия
Разбира се, руските момичета също са включени в този списък. Само че няма да говорим за цяла Русия, а само за европейската част. Средната височина на красавиците е около 165 см. Цветът на очите, разбира се, е много разнообразен: кафяв, зелен, син. Кафява и златиста коса е характерна за руските момичета. Те се характеризират с тесни черти на лицето и удължена форма на главата. И разбира се, руските модели са едни от най-добрите в света.

2. Швеция
Швеция е известна и със своите красиви жени. Шведските красавици имат най-често срещаната средна височина – 165 см, което не е изненадващо. Разбира се, русите и често дори бели коси са типични за жените в района. Най-често те, разбира се, имат зелено-кафяви очи, но чисто зелените също не са необичайни. Заслужава да се отбележи и фактът, че те имат много добра физика, поради факта, че водят здравословен начин на живот.

1. Украйна
Именно в Украйна се считат за най-красивите момичета. Средната им височина е 166 см. Най-красивото са зелените им очи, които имат много правилна и почти перфектна форма. Разбира се, русата коса е много по-често срещана в страната, но се среща и тъмна коса, макар и рядко. Те имат много стройна фигура и кръгло, гладко лице. И именно те се считат за най-красивата националност сред всички жени в света.

Be the first to comment

Leave a Reply