Охраната на Слави Трифонов надмина президента и премиера взети заедно – СНИМКА

Напиращият за голямата политика Слави Трифонов издиша тотално в опита си да се прави на човек от народа.

Учиндолският патриот по го докарва на класическа мутра с черните маркови дрешки, грамадните джипове и аксесоари за хиляди евро. Пак в този стил Дългия се е заградил с охрана от цял отбор здравеняци, която задминава броя на гардовете, пазещи премиера Бойко Борисов и президента Росен Плевнелиев, взети заедно, пише „Всеки ден“.

За интервюто си при Сашо Диков в неделя шоуменът пристигна с три черни батмобила с охранители във всеки от тях. Свидетелите на „бронираната“ поява на Славчо пред телевизията цъкаха възмутени, че само за телохранители залязващият тв водещ сигурно пръска по десетки хиляди на месец. От вратата на колата до студиото на Диков в телевизия „BIT“, в разстояние от три метра, Трифонов бе съпроводен от 8 горили. По време на интервюто, в плахия си опит да зададе остър въпрос, Сашо все пак го попита защо ходи с толкова много охрана. Слави пък веднага зае позата на благодетел и обясни, че първо, това не са гардове, а сътрудници, и второ – момчетата били полицаи, които веднъж отишли на негов концерт и веднага ги уволнили от МВР заради това. Той пък се смилил и ги наел на работа.

„Бетонирал се е с гардове още преди да влезе в политиката. А после ще вземе да ги удвои, безобразие!“, коментират очевидците на ескорта.

Коментари

коментара