Двама братя близнаци пребиха до смърт майка си

Двама братя близнаци пребиха до смърт майка си. Драмата се случила малко след полунощ. Николай и Захари, живеели с майка си Веселина на вторият етаж в блок на улица „Вожели“8 в гр. Казанлък. Не е ясна причината за побоя. Възрастната жена е била откарана в изключително тежко състояние в болница с множество черепно-мозъчни контузии, информира местната телевизия Press TV. Двамата братя са задържани от полицията.Съседи коментират, че двамата братя от години буквално тероризирали живеещите във вход „В“ на блока. Тяхното поведение било причина няколко съседи да напуснат апартаментите си.

Жилището, в което живеят агресивните типове нямало ток, нито вода. Има множество видими следи от многократни пожари в апартамента, от който се разнася невъзможна „воня“.

Също съседи, които са подавали безброй жалби срещу агресивните близнаци, коментират, че изхвърлят торбички с фекалии в градинката зад блока, където наистина се виждат дузина такива.

Хората споделиха, че преди около 5 години, двамата братя по същия начин пребили до смърт бременната си сестра. Първо починало нероденото бебе, след това и сестра им.

Около 35-годишните близнаци живели в апартамента завещан от баща им, който починал преди години.

Единият от тях се хващал за кратко на работа като общ работник във фабрика „Хидравлка“. Преди време в нея работила и майката. Другият, според съседи бил с психични отклонения и не е работил.