Големите любови във ВИС-2! Разкрития, които ще ви шокират

Горещи страсти са кипели във ВИС-2, а за част от тях дори не сте чували. Оказа се, че половината изпълнителки от фолка, както и редица емблематични модели, са имали вземане-даване с шефа на ВИС -2.

В листата на големите любови, връзката между Георги Илиев и Мая Илиева несъмнено е на първо място. Освен тях обаче, още куп звезди са свързани с двамата.

Любов и омраза

Малцина знаят, че Жени Калканджиева е стартирала кариерата си като секретарка на Васил Илиев във ВИС-2. Именно покрай сервирането на кафето и телефонните обаждания, тя се запознава с Георги Илиев, пише в. „Уикенд“.

Главният хлътва до уши по бъдещата манекенка и повече от година и половина двамата живеят заедно. Малко преди края на връзката им обаче той среща Мая Илиева, която го разделя с Жени.

Когато Калканджиева научава за аферата му, не намира смелост да го попита и го напуска без много шум. Заминава за Италия със своя приятелка, където става модел от световна величина. След връщането си в България основава „Визаж” именно под шапката на конкурентите на ВИС-2. Според някои именно обидата към Георги Илиев я тласка да се хвърли в прегръдките наКрасимир Маринов — Маргина.

Отмъстена любов

Голямата любов на Главния си остава Мая Илиева. Двамата се запознават малко преди той да се раздели с Жени Калканджиева. По това време бъдещата вдовица на мафията има връзка с подземния бос Бранко, който често си излива гнева върху нея.

След особено тежък побой, при който едва оцелява, Мая решава да му отмъсти, като се свърже с Главния. Двамата се срещат в „Петте кьошета”, където Мая работи като сервитьорка. Само след броени дни тя става неотклонна част от антуража му, а по-късно и жената на живота му.Калканджиева от своя страна без много шум напуска сцената.

Забранена любов

Горещи страсти кипят между Главния и Анелия, на която той дори кумува по време на сватбата й с Коко Динев. Осеменителят на поп фолка по това време има любовни отношения с Нелина, отново с благословията на Главния, но щастието им трае едва няколко години.

След като преди един скандал, Динев буквално пребива Нелина, изпълнителката слага край на отношенията им. Той пък си намира друга фаворитка – изгряващата звезда Анелия.

За сватбата им се шушука, че е инициирана именно от Георги Илиев, който един ден намеква на Коко, че му се ходи на празненство. А според мълвата той лично е пробвал прелестите на булката в нощта преди венчавката. След няма и месец двамата с фолк дивата се женят, за да се разведат няколко години по-късно, тъй като бизнесмена е хлътнал по стара своя тръпка – Емилия.

Подарена любов

Цеци Красимирова официално е голямата любов на Косьо Самоковеца, но броени седмици след като й се насища, Илиев я подарява на своя приятел. Всъщност манекенката е била първо негова държанка, но след като му омръзва я подарява на Самоковеца.

Двамата са заедно до смъртта му, а след като той е убит, тя заминава за Испания, като междувременно изкарва един куп афери с футболисти.

Коментари

коментара