Скандалът с БФС става по-голям: Йордан Лечков няма да приеме оставката на Боби Михайлов и се изпъчи срещу Бойко: Кой каквото си е надробил, ще го сърба в петък!

„Нито аз, нито останалите, които сме под Боби Михайлов в йерархията на футболния съюз, не сме виждали черно на бяло оставката. Освен това, даже и да има такава, аз няма да я приема. В това съм категоричен. Не мога да гарантирам как ще реагират останалите членове на Изпълкома, но моето решение ви го казвам още сега“, гръмна Йордан Лечков пред медиите днес, научи ZaPernik.com.

„Аз не знам какво се говори и какво се шушука. Знам, че в петък има Изпълком. Знам, че за да бъде извършена промяна на най-високия връх в българския футбол, е нужно свикването на извънреден конгрес. Има си ред, който трябва да се спазва. Не може ей така да се правят рокади“, бесен е Лечков.

„В петък след Изпълкома ще отговарям на всички въпроси – удобни, неудобни, на всички. Поне един час ще отделя на медиите, ако има какво да ме питате. А то 100% има. Нали знаете: Кой каквото си е надробил, ще го сърба“, заплаши Йордан Лечков.

Следим темата!

Коментари

коментара