ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ученичката била девствена преди срещата с кмета нерез! Той я подлъгал, че ще я готви за юристка!

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ученичката била девствена преди срещата с кмета нерез! Той я подлъгал, че ще я готви за юристка!

Ученичката, изнасилена от Иван Евстатиев, е била девствена преди издевателството. Това обяви пред Нова телевизия един от адвокатите на семейството на ученичката от Стрелча. „Тя се стряска на сън, благодарение на жълтите медии и майката и бащата са в стрес, те също ходят на психолог. Не говори, първите 8 часа след ужаса не е могла дори да каже номера на телефона си. 8 часа не е могла да каже какво се е случило, няколко пъти е изпадала в безсъзнание“, обясни адвокатът.

На въпрос защо е отишла в хотелската стая с екс кмета на Пазарджик и Стрелча, защитникът обясни, че момичето е имало доверие на човека, който 4 години е бил работодател на майка й. „Помагала е в предизборната му кампания, не е имала съмнения в неговата човечност. Първоначално я поканил на сокче, той й обещал да й помогне да учи право, за да стане юрист. Евстатиев щял да й помогне с неговите връзки“, обясни адвокатът.

Не е ясно по какъв начин момичето е започнало да употребява алкохол точно в оня момент, тъй като до момента тя не е пила дори слаб алкохол. След това Евстатиев се възползвал от безпомощното й състояние.

Момичето е било девствено към момента на гаврата, това доказа медицинската експертиза. Засега родителите не смятат да повдигат граждански иск, тъй като не искат „мръсните пари“ на Иван Евстатиев. Семейството смята да заведе и няколко дела срещу жълти вестници заради публикувани клевети по повод престъплението.

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply