Красавицата Нина се обесила след като я зарязало гаджето

Красавицата Нина Паунова, открита мъртва през септември миналата година във Великобритания, се обесила, след като приятелят й се разделил с нея, предава „Дейли мейл“. Разследването е установило, че момичето заплашвало, че ще се хвърли през балкона след скандал с приятеля й Сам Скот.

Англичанинът изпратил есемес на приятелката си няколко дни преди самоубийството, че се разделя с нея. Той взел решението, след като разбрал, че Нина иска да се раздели с него след 21-вия си рожден ден. Тя написала на приятелка: „Веднага след рождения ми ден ще го зарежа, след като изхарчи 1000 до 2000 лири за подарък. След всичко, с което трябваше да се примирявам. Взимам си подаръците седмицата след рождения ден и ще го изтрия“.

Часове преди да направи фаталната крачка обаче, Паунова отишла до къщата на Скот и заплашила, че ще се самоубие. След това била намерена в колата си с наранявания по китките и обесена, написа „24 часа“.

Нина е дъщеря на професора по химия от университета в град Хъл, Великобритания, Веселин Паунов. Тя е живяла с майка си Невиана, втория си баща Джим Мак Гивърн и 11-годишната си сестричка Марина в западен Йоркшир. Трупът на девойката бе открит в гориста местност недалеч от колата и, която е изоставена. 21-годишната хубавица е описвана от приятелите си като „красавицата на Бевърли“.

Нина учила изкуство и дизайн в „Бъртън Колидж“, където получава три пъти отлични оценки на изпитните си работи. Нина е спечелила стипендия за университет и е трябвало да започне последната си година в специалността “ мода и маркетинг“ в Метрополитън Юнивърсити в Манчестър.

Вторият баща на Нина я описва като лъчезарно момиче, което знае здраво да работи, но и подобаващо да се весели.