Люлинският наркобос Църи от бандата на Чуковете почина в адски мъки

Люлинският наркобос Цветан Миленов-Църи издъхна пред дни в „Пирогов” в адски мъки. Църи, който е член на страховитата банда на Чуковете, рязала уши на конкурентни дилъри на дрога по заповед на Таки, близо месец береше душа с огнестрелна рана в главата, съобщава столичен седмичник.
В крайна сметка в началото на седмицата той е умрял без изобщо да дойде в съзнание.

Както БЛИЦ съобщи преди всички, той сам се простреля. Навръх Йордановден в дома си 36-годишният Миленов заредил пистолета си „Макаров” и се гръмнал в главата. Минути по-късно в апартамента му нахлули съседи, които заварили покъртителна гледка – Миленов лежал на пода целият в кръв, а около него било разпиляно огромно количество кокаин.

„По стените имаше кръв и мозък. Беше страшно. Една жена припадна при гледката”, обясни човек от обкръжението на Църи.

Люлинският бандит бил закаран в „Пирогов”, където лекарите с почуда установили, че той все още има пулс. Оттогава е бил на командно дишане.

„Куршумът е влязъл от дясната страна на темето на пациента и е излязъл през лявата му буза”, коментира медицинско лице.

Инцидентът с Църи се е разиграл часове преди поръчковото убийство на друга знакова фигура от ъндърграунда – Веселин Стоименов-Весо Дебелия. Това даде повод за предположения, че двете събития са свързани.

„Църи се застреля заради любовна драма. Той излезе от затвора преди около месец, след като излежа присъда за участието си в бандата на Чуковете и за търговия с наркотици. Когато излезе на свобода, Църи научи, че жена му си има друг и е напуснала общото им жилище. Той не успя да преживее това. Добре поне, че не посегна на нея”, коментират негови познати.

По думите им, Църи се гръмнал в главата след едноседмичен наркомаратон, стартирал на 31 декември. Миленов се затворил с приятели и с 30 грама кокаин, а в жилището му през няколко часа идвали и си тръгвали проститутки. Оргията за повечето гости приключвала на 2 и 3 януари, но не и за Църи. Той не е лягал дни наред, а в кръвта му имало огромно количество дрога и алкохол. На всичкото отгоре шмъркал некачествен материал, който направо му разбъркал мозъка.

Преди да посегне на живота си Църи звънял над 20 пъти на жената, която го напуснала, но тя не му вдигала телефона. „Огромното количество дрога, прието от Църи, е предизвикало жестока депресия и силна параноя и е довела до решението му да сложи край на живота си”, споделят лекари.