Баща на две деца е убеден, че е бременен, след като е правил секс с друг мъж

Баща на две деца от Индия е убеден, че е бременен, след като е правил секс с друг мъж. 52-годишният е бил заведен на психиатър, след като семейството му луднало от неговите твърдения.В течение на шест месеца мъжът се е оплаквал от странни движения в корема си. Така той достигнал до извода, че е бременен, пише The Times of India reports. Още повече, той отказвал да повярвам, че мъжете не могат да забременеят.

Затова той настоял постоянно да лежи на легло и избягвал тежката физическа работа в течение на няколко месеца. На роднините им най-накрая им писнало от поведението на бременния, когато той заявил пред брат си, че не иска да яде, защото страда от сутрешно гадене.

След пристигането си в клиника в Козхикоде, мъжът признал, че е правил секс с друг мъж и в резултат на гей връзката му той е заченал бебето. Поразените лекари подложили мъжа на редица тестове, които не разкрили нищо притеснително.

Лекарският екип, оглавен от д-р Суреш Кумар, достигнал до заключението, че пациентът страда от самозаблуждение. „За първи път се сблъскваме с подобен случай. Той е бил активен хомосекусалист в последните години, но това не е попречило на брака му”, казва той пред вестника.

След поставянето на диагнозата мъжът започнал да взима медикаменти, в резултат на които заблуждението изчезнало. Също така, след серия посещения при психоаналитик, бащата спрял да прави секс с мъже.