Принц Хари и Меган Маркъл вероятно няма да имат целувка на балкон след сватбата

Принц Хари и Меган Маркъл вероятно няма да имат целувка на балкон след сватбата
Целувката на балкона може да бъде една от най-емблематичните части на кралската сватба, но това е една традиция, която принц Хари и Меган Маркел няма да спазят по време на предстоящата си на 19 май сватба.

В петък Us Weekly съобщи, цитирайки говорител на двореца, че двойката няма да се появи на балкона за традиционната снимка пред хората.

Не е ясно защо двамата са решили да пропуснат традицията, но изданието допуска, че това е защото параклисът „Св. Георги“ в замъка Уиндзор не разполага с балкон. И тъй като Бъкингамският дворец, където традиционно се правят снимките от балкона, се намира на около час път от замъка Уиндзор.

Но само защото първата брачна целувка пред хората вероятно няма да е на балкон, това не означава непременно, че няма да видим първата целувка между принц Хари и Маркъл, пишат английските медии. Както вече съобщи Бридж, някои наблюдатели смятат, че първата целувка ще е на стъпалата на параклиса „Св. Георги“.

Традицията на целувката на балкона се чака с нетърпение от хората, но и в същото време действително е и една от първите целувки след сватбата. Английската църква всъщност забранява целувките на свещени места, така че първата целувка на кралската двойка трябва да бъде направена другаде.

Снимките и кралска първа целувка на балкон могат да бъдат проследени назад във времето най-малкото до принц Филип и кралица Елизабет II, които се женят в Уестминстърското абатство и след това пътуват до Бъкингамския дворец за снимките. Такива снимки имат също принц Чарлз и принцеса Даяна, принц Андрю и Сара Фъргюсън, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Принц Хари и Меган Маркъл ще седнат в отворена каляска и от нея ще поздравят хората, докато преминават по пътя до Фрогмор хаус, където ще се състои приема за гостите.

Меденият месец на двойката също вероятно ще се отложи, тъй като седмица след сватбата Меган и Хари имат планирано официално събитие. Двамата все пак планират да прекарат романтична ваканция в Африка, за да отпразнуват женитбата.

Меган нямало да има и шаферки. Тя има много сплотен и близък кръг от приятели. По тази причина не иска да избира някой от тях. Всичките й приятелки й помогнаха за сватбата и ще бъдат до нея в този важен момент. Меган е много благодарна за тяхната подкрепа“, казва говорител на Кенсингтънския дворец.

  • принц хари
  • меган маркъл
  • сватба

    Източник: Nbox

    Коментари

    коментара