Люси Зяковска с ново гадже, заряза Снежана Макавеева

Люси Зяковска с ново гадже, заряза Снежана Макавеева

Рижавата певица е приключила връзката си със Снежана Макавеева, сега движи с чужденка

Певицата Люси Дяковска има нова забивка. След като преди около месец и половина тръгна слухът, че тя е интимна с младата актриса Снежана Макавеева, репортер на Nbox засече рижавата изпълнителка с поредното й гадже.

Видната плевенска лесбийка е прекратила отношенията си с актрисата от „Под прикиртие“ – потвърдиха приближени до нея. Затова няма нищо учудващо, че тя се разкарва в столицата с нова половинка под ръка. Момичето, което я придружаваше беше с къса подстрижка и носеше небрежно облекло, по-удачно за гардероба на силния пол.

По време на разходката си, Люси беше и с кучето си порода кавалер кинг чарлз шпаньол. Двете дами го разкарваха по столичната улица „Аксаков“, а след това се „скриха“ в автомобила на певицата паркиран наблизо.

„Изглеждаше чужденка. Говореха си на немски език“, отбелязаха столичани, които също забелязаха двойката. Преди около година Дяковска се беше залюбила с омъжена германка, която има и деца. Връзката им обаче не издържа за дълго и двете се разделиха. Доста сърцераздирателен беше романа й с софиянката Камелия Веселинова. Двете се афишираха за първи път в риалити форамата „ВИП Брадър“, а след време стигнаха до съдебни делби на общи имущества. Повод за раздялата им беше изневярата на Камелия с дъщерята на Йорданка Христова – Ивана.

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply