Вижте къде няма да има днес вода в София

Вижте къде няма да има днес вода в София

„Софийска вода“ ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата, съобщават от дружеството. Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. „Бойка войвода“, вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на кв. „Драгалевци“.

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Средна гора“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 14.00 ч. по ул. „Средна гора“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. по ул. „Оборище“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. Заради подмяна на спирателен кран на ул. 5021, ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 15.30 в района на ул. 5021, ул. „Чудомир Топлодолски“, ул. „Иван Арабаджията“, ул. „Иван Биковски“, детска кухня до бл. 44.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.

 

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply