Имам нужда от парите до понеделник … или ще бъда мъртъв


Тийнейджър, който се бори с рак на костите в продължение на пет години, е направил емоционалнeн призив за събиране на 200 000 британски паунда за лечение, след като медиците му казаха, че има само няколко дни, за да живее.

Конън Хаслам, на 19 г. от Бъри в Манчестър, се бори срещу Ewings Sarcoma – форма на рак на костите – в продължение на пет години.

Но от юни състоянието му бързо се влоши и на семейството му се съобщи в петък, че няма други възможности за лечение.

Майка му Кели стартира отчаяна амбиция, за да се опита да набере 200 000 паунда до утре, за да изпрати сина си на  лечение в Германия.

В сърдечно клипче, видимо слабият Конън се бори да говори, за да поиска от обществото да му помогне и да го спаси.

Той казва: „Имам нужда от вашата помощ. Искам да бъдете толкова подкрепящи, колкото можете, да ми изпратите колкото може повече дарения,  парите ми трябват до понеделник или ще умра“.

Майка му казва: „Той е изключително разстроен, уплашен от всичко, което се случва около него“.

„Но той е много смел млад мъж, той ще се справи с нещата – той няма да се разпадне, просто искаме да ни дадете подкрепа“.

– Просто се опитвам да запазя лицето му усмихнато и щастливо, за да го насърчи да продължава и да продължава да се бори.

– Той просто е отчаян. Не мога да се обърна и да кажа, че не можем да отидем. Той не иска да умре.

Клиниката „Hallwang“, частна специализирана лечебна база, заяви, че може да започне да прави потенциално животоспасяващо лечение днес – ако семейството може да даде 80% от £ 200,000 лечението като депозит.

Майката на болното момче заяви, че е опаковала колата си с багаж и е готова да закара детето си в Германия, тъй като Конън не е добре да лети и се надява да съберат средствата за лечение.

„Трябва да разполагаме с 80% от парите до утре и това е ужасяваща сума пари. Това е последният му шанс. Той наистина не иска да се откаже.“

„Консултантът каза, че иска да го постави на химиотерапия, която не се предлага във Великобритания. Ако успее да овладее туморите под контрол, ще започнат курс на имунотерапия. Има стая, която го чака в клиниката“.

„Просто беше вчера, когато ни беше казано, че това е всичко – не можем да направим нищо повече за него. Всички са абсолютно опустошени, опитваме се да намерим всяка стотинка“.

„Никой не спи, никой не яде, не знаем накъде да се обърнем, чувстваме, че това е нереално по някакъв начин, но е реално – това се случва пред очите ни“.

За дарения може ползвайте този линк – https://www.justgiving.com/crowdfunding/kelly-haslam