ИНТИМНИ РАЗКРИТИЯ! 80-годишен офицер плати 1000лв. на кучката на затвора – травестита Инес

Инес

Осемдесет годишен офицер ми даде 1000 лева за пет минути. Искаше да ме обара и когато започна се развълнува толкова много. Нямаше търпение. Аз реших да му се представя като инкасаторка, но той каза, че не го интересувало като какво ще се представя, искал да ме обарва„. Това каза в интервю от затвора травестита Инес, предаде „Офанзива“.

Инес предпочита да я наричат „Кучката в затвора“

Не харесвам яките мъже за връзка. Падам си по релефни и ниски до 1.64м. момчета. Тези яките мъже избиват комплекси. „Гледам те, че си огромен, а се оказа колежка„, казал веднъж на един едър.

Според Инес, който е от ромски произход на днешно време няма любов. Всичко е пари. „Ако плаща тръгвам с него, ако не плаща – да си ходи“ е философията му.

До сега не съм изпускал сапуна в банята на затвора„, каза Инес, която твърди, че в панделата е била сексуално с двама-трима по-симпатични. „В затвора ми казаха, че съм най-красивия гей, но въпреки това искам да си сложа силикон, като фолк певиците„, казва Инес.

Нъвън ловях мъже в кръчма в квартал „Надежда“ където идваха и роми и българи. Виждаха ме, че съм гей, защото бях облечен по-разголено. Те ме заглеждаха и аз ги заглеждах„, разкрива тънкости от занаята Инес.

Ако клиента е мъж, ще се направя на жена пред него. Ако виждам, че обича взаимното, ще направя взаимното„, обяснява разбиранията си Инес.

Най-любопитното в затвора за травестита е че е бил личен слуга на краля на кокаина Брендо. „Той е страхотен човек. Перях му дрехите, чистех му, правех му маникюр“, шокира Инес, която лежи за кражби. Освен с Брендо се познава и с Любо Гребеца.