ИСТОРИЯ ОТ ЗАТВОРА! Млад Ромео се жени в килията, пише любовни писма до съпругата си и планува първото дете, когато стане…

Това е красивия Антон, който убива младеж, за да защити приятелката си, жени се за неа, а сега чака да излезе от затвора, за да има деца

На 27 декември 2015 година, два дни след Коледа Антон Петков и приятелката му Жана танцуват в местна дискотека. По едно време с момче на име Николай се спречкват. Следва скандал. Антон вади нож и наръгва Николай. Осъден е за убийство. В момента е в затвора, където обаче се жени за своята Жулиета – Жана.

Двамата влюбени се познават от десетина години, когато са били шести клас. Жана е с две години по-голяма от затворника.  „Разделяли сме се много пъти, но докато съм бил с нея не съм й изневерявал“, казва Ромео от килията.

„Обичаме се. Тя ме чака. В момента се виждаме колкото често можем – два пъти в месеца“, казва Антон.

За последния рожден ден на Жана, Антон и изпраща любовно писмо от затвора, за да я зарадва.

„Планирам първото ни дете да бъде около 30-тата ни годишнина. На детето си ще обясня, че някой е нападнал майка му и съм скочил да я защитя“, казва Антон, който смята, че е извършил нещо лошо, което никой не трябва да прави.

„Съжалявам, че извадих ножа.  Не трябваше. Николай ми удари жената, без причина“, разкайва се затворникът.

Заради убийството Антон не успява да завърши училище.  Според присъдата, Антон трябва да излезе от затвора 2023 година. Планира да стане компютърен специалист.