ПЪРВО в ПИК! Бареков с призив към Борисов и Горанов заради готвения грабеж от Кунева

ПЪРВО в ПИК! Бареков с призив към Борисов и Горанов заради готвения грабеж от Кунева

Господин Премиер и господин Горанов, назначете Граждански Борд от изтъкнати учени и почтени общественици и дори обикновени учители, преподаватели и студенти, които да контролират всяко европейско левче, което Кунева и екипът й ще харчат до края на жалкия си мандат! За това призова лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков в личната си страница във Фейсбук. Апелът идва по повод готвените опити за кражби на държавни ресурси в Министерство на образованието.
 
Ето и пълния коментар на Бареков по темата:
 
За първи път това правителство има министър, избран извън четворната коалиция. Меглена Кунева е министър само на тези, с чиито гласове беше избрана: ГЕРБ, ДБГ, купените от Ковачки депутати плюс фамозното интелектуално недоразумение Ана Баракова. 
 
Каква е цената на тази срамна сделка? 
 
Понеже при партийката на олигарха става въпрос само за пари и то много пари, явно сделката е за много пари. Може би за 280 милиона лева неплатени данъци към държавата и то във времена на „голямата битка с контрабандата“, както сам се хвали наляво и надясно премиерът? Може би за едни милиард и половина евро в образованието от еврофондовете, с които партийката на госпожа Кунева и тази на Ковачки ще „захлебват“ за следващите избори. 
 
Та КОЙ нормален избирател би гласувал за подобни измамни и уродливи субекти, освен ако не продаде срещу пари на ръка гласа си. Както Кунева ограби РБ, така и измисленото БДЦ ограби труда и енергията на цялото ББЦ, което ги вкара на гръб в парламента. За жалост и РБ и ББЦ реанимираха двата политически трупа на новия тандем Кунева-Ковачки. 
 
И така, господа управляващи, КАКВА е цената на сделката по оста Кунева-Ковачки? Твърде пошло и прозрачно би било да им помогнете да откраднат в стил „Дянков“ трохите от законните партийни субсидии на останалите им измамени партньори в коалициите – РБ и ББЦ. Те се целят по-нависоко и на по-тлъсто. Най-вероятно смятат да крадат и то под носа ви, под затворените ви очи парите за деца и училища от Европа. Затова, господин Премиер, и вие господин Горанов, назначете Граждански Борд от изтъкнати учени и почтени общественици и дори обикновени учители, преподаватели и студенти, които да контролират всяко европейско левче, което Кунева и екипът й ще харчат до края на жалкия си мандат! 
 
Като гражданин ще следя отблизo заиграването на властта със съмнителните олигарси, особено когато сте зависими вече от тях в парламента!

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply