Вандали стреляха по вратата на аптека в Хасково

Вандали стреляха по вратата на аптека в Хасково

Неизвестни вандали са стреляли и строшили стъклената врата на аптека”Живакова” на ул. “Георги Кирков” в Хасково тази нощ. Сигналът за атаката над фармацията бил подаден в 8 часа тази сутрин на тел. 112, потвърдиха от полицията. На гледката се натъкнала аптекарката, когато сутринта отишла на работа.

На мястото бе пристигнал екип криминалисти, които правеха оглед. Служители на веригата аптеки също бяха дошли. Според тях от обекта няма откраднато нищо. По думите на един от хората на “Живакова” по вратата е стреляно, по негово мнение с пневматична пушка. Това изглежда доста малко вероятно, предвид факта, че дебелото стъкло на вратата е станало на сол. След огледа на полицията служителите се заеха да изметат остатъците от дебелата стъклена врата от пода.

От полицията нямаха данни за други строшени витрини през нощта в града. Оттам се въздържаха да дадат повече информация по случая.

Haskovo.net припомня, че само преди месец, на 10 януари, вандали бяха потрошили няколко витрини на магазини в града – на бул. “България” край зеленчуковия пазар, както и същата аптека на ул. “Георги Кирков”. От “Живакова” не мислят, че тези атаки са дело на конкуренция, а смятат, че по-скоро са обикновена вандалщина.

Източник: Пик

Be the first to comment

Leave a Reply