Потресаваща снимка: Звездата Галена изглежда изхабена и очукана

Любимата на хиляди певица Галена се похвали с нов проект, който е си е ни по-малко,  ни повече 4 минути реклама на модна марка. Във видеото визията й е почти перфектна, което е нормално имайки предвид гримьорите, филтрите и допълнителната обработка на материала.

Какво ли ще каже обаче собственикът на бранда, който певицата рекламира, ако види как изглежда „рекламното“ му лице по време на участия?!

Напоследък певицата не е толкова грижливо издокарана, гримирана и фризирана, феновете коментират, че дори изглежда в окаяно състояние.

На снимки от скорошно участие на Галена, се вижда една изхабена и очукана жена, която има спешна нужда от почивка, отчаяни са почитателите от външния вид на своята любимка.

„От безупречната й визия и скромност на майка, която изпълнителката демонстрира в предаването на Николета Лозанова миналата неделя, нямаше и следа. Видимо подпухнала и с размазан грим, Галена се чекнеше и показваше прелести навред“, коментират пък свидетели на случилото се.

Според ХотАрена, певицата е избрала да ходи без бельо и да демонстрира пищните си прелести в желание да си върне рейтинга.

Коментари

коментара